Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Sofie Viksted
Olen Sofie, 30-vuotias nainen ja olen kotoisin Lapista, mutta muutin hevosalan opiskelujen perässä Etelä-Suomeen ja myöhemmin perustin oman tallin Kauniaisiin. Aloitin ratsastuksen kun olin 6-vuotias, eli pitkään tässä on heppojen kanssa tullut touhuttua. Omia hevosia meille tuli kun muutimme maalle ollessani 8-vuotias, ensimmäinen hevoseni oli shetlanninponi Romeo, joka kuoli ähkyyn 8 vuotta sen jälkeen kun sain sen. Parhaimmillaan meillä oli 7 hevosta tallissa, mutta enää ei ole kotona heppoja, kun äiti ja iskä niin vanhoina eivät jaksa huolehtia enää.

Marianne Tuominen
Moikkamoi! Oon Marianne, 22 vuotta ikää ja käyn tekemässä usein tallitöitä Kalliorannassa. Minulla on täällä oma hevoseni Patter yksityisellä puolella ja tykkään kilpailla ja valmentautua sillä. Olen mukana järjestämässä täällä tapahtumia ja täällä on tullut käytyä 15- vuotiaasta saakka. Tule rohkeasti nykäisemään hihasta, jos on jotain kysyttävää tallin asioista!

Sirpa Tuovinen
Hello! Oon Sirpa, 21v ja teen täällä tallitöitä, niinkuin Marianne mutta en omista omaa hevosta. Olen opiskelija ja en tällä hetkellä asu kovin lähellä Kalliorantaa, jonka vuoksi minulla ei ole täällä omaa hevosta eikä ole nyt aikaakaan oikein kisata. Saa tulla juttelemaan jos minua tallille näkee!


Muut tallin karvaiset otukset jotka eivät kyllä kuulu henkilökuntaan;
Vilma, saksanpaimenkoira 8v
Mauno, Piitu ja Hermanni, maatiaiskissat 2,5v

Tämä on virtuaalitalli! / This is a sim-game stable!
Tämä on virtuaalitalli! / This is a sim-game stable!
©2019 Kalliorannan Talli - suntuubi.com

Tämä on virtuaalitalli! / This is a sim-game stable!