Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tallirakennus:
Tallirakennus valmistui vuonna 2001 ja ekat hevoset muutti talliin heti samana kesänä. Tallista löytyy 20 hyvin tilavaa karsinaa, pesukarsina, 2 varustehuonetta, toinen tuntsareille ja toinen yksäreille. Lisäksi tallissa on rehuhuone, josta löytyy kaurat, kivennäiset jne, myös kuivatushuone varusteille löytyy. Tallista löytyy myös yläkerrasta hoitajien tupa, jonne voi mennä viettämään aikaa. Leiritupa on rakenteilla talliin.

Karsinat:
Karsinoita tallista löytyy 20, ne ovat kooltaan 5 x 3m. Kuivikkeena käytetään hamppua. Karsinat ovat korkeita ja niistä löytyy hyvät ovet ja juomakupit.

Kenttä:
Kenttä on kooltaan 50 x 50m, joten siinä mahtuu todella hyvin tekemään kaikkea. Kentällä pohjana on soraa ja sitten hiekkaa, kenttä pidetään hyvässä kunnossa ympäri vuoden, paitsi ihan kovimmilla pakkasilla. Kentältä löytyy hyvä este- ja koulukalusto varastosta. Katsomo on yhdellä pitkällä sivulla ja toiselta löytyy portit sisälle.

Maneesi:
Maneesi on kooltaan suunnilleen samankokoinen kuin kenttä, joten sielläkin mahtuu tekemään kaikkea. Maneesin elementit on tarkistettu vastikään ja todettu turvallisiksi. Kentällä on pohjana hiekkaa, jossa on hyvä ratsastaa. Maneesiin täytyy hakea esteet kentältä, mutta se ei ole onneksi kaukana. Maneesissa on jokapuolella mahdollista istua katsomossa. Maneesiin on kulku tallikäytävän toisesta päästä.

Laitumet & tarhat:
Laitumet ovat todella suuria ja niitä löytyy 5 kappaletta. Laitumilla kasvaa vehreää ja hyvää ruohoa, eikä niissä ole vaarallisia kiviä tai kuoppia. Laitumissa kulkee sähkölangat. Laitumet ovat n. 200m päässä tallirakennuksessa, kahdelle kauimmaiselle laitumelle on tien ylitys, mutta onneksi ei vilkkaan tien vaan ihan pihatien.

Tarhat ovat sopivan kokoisia ja niitä löytyy 15 kappaletta tallin välittömästä läheisyydestä. Tarhat siivotaan lähes päivittäin ja niissä on hevosille hyvä pohja juoksennella ja vaikka piehtaroidakin. Tarhoissakin kulkee sähkölangat jokaisessa.

JOS ON KYSYTTÄVÄÄ, KYSY IHMEESSÄ VIERASKIRJASSA!
 

<--Edellinen 5 / 6 Seuraava-->
[talli6.jpg]
talli6.jpg
[Täysikokoinen kuva]

1. 2. 3. 4. 5.

Roskapostisuojaus: Paljonko on kolme plus yhdeksän?
(Pakollinen, Vastaa numeroin)
Tämä on virtuaalitalli! / This is a sim-game stable!
Tämä on virtuaalitalli! / This is a sim-game stable!
©2019 Kalliorannan Talli - suntuubi.com

Tämä on virtuaalitalli! / This is a sim-game stable!